Gratis verzending!

Je hoeft geen verzendkosten te betalen, ongeacht het aantal producten dat je koopt! (Met uitzondering van producten die gratis worden aangeboden). 

Het bedrag wat op onze site staat is de uiteindelijke prijs. 

Wij vragen geen extra kosten achteraf. What you see is what you get.

Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel accepteren wij bestellingen uit Nederland. Bestellingen uit andere landen zijn wellicht binnenkort mogelijk.

Hoe werkt verzenden?

Musthave Paradise verstuurt zelf geen pakketten. We zijn te druk bezig met de meest awesome producten voor jou te vinden en de beste deals te sluiten. Dit deel besteden wij dus uit.

Hoelang is de verzendtijd?

Omdat het distributiecentrum zich buiten Nederland bevindt en het momenteel erg druk is, kan het 2-3 weken duren voordat een pakketje wordt bezorgd.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen na 21 dagen, wat nu?

In een heel zeldzaam geval gaat er iets mis tijdens het verzenden. Het kan dan voorkomen dat een bestelling langer dan 21 dagen onderweg is. Dat is natuurlijk erg vervelend, en wij willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.

Neem in dit geval meteen contact met ons op. We helpen je doorgaans binnen een uur! De snelste manier is via de Facebook Messenger rechts onderin het scherm.

Je kan ook contact opnemen via: info@musthaveparadise.com. We helpen je zo snel mogelijk!

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het afrekenen kan je veilig via iDEAL of Paypal afrekenen. Nog een Paypal account? Maak dan hier binnen 5 minuten (gratis) een Paypal account aan.